Menu Sluiten

Snijden & Verpakken

Snijden, vers van ’t mes!

Wij snijden de kaas dagvers voor u af, waarna deze vacuüm wordt verpakt. U vraagt zich natuurlijk af of wij het exacte gewicht afsnijden, wij komen zeker in de buurt van het door u bestelde gewicht echter helemaal precies is wel een uitdaging! Het kan dus zijn dat het door u bestelde gewicht iets hoger of lager uitvalt, echter zal het totaalgewicht van uw bestelling  nooit lager zijn.

Verpakken

Elk stuk kaas wordt met de grootst mogelijke zorg vers voor u afgesneden en vacuüm verpakt. Harde kazen hoeven niet gekoeld vervoerd te worden. Wanneer u de vacuümverpakking open maakt is het raadzaam de kaas goed te verpakken in het bijgeleverde kaaspapier en koel te bewaren. Gevacumeerd blijft de kaas 6 tot 8 weken houdbaar in de koelkast. In een enkel geval wil de vacuüm verpakking tijdens het transport losgaan, dit kan voor de kwaliteit van de kaas geen kwaad, wij adviseren u dit stuk als eerste te consumeren.